Full body ontspanningsmassage

De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust brengen. Een uitgebreide full body massage is het ultieme moment om te ontspannen. Je rug, nek, schouders en benen komen allemaal aan bod.

Rug-, Nek-, Schoudermassage

Rug-nek en schouderklachten ontstaan vaak door gevolgen van spanning en/of een verkeerde werkhouding. Deze massage is gericht op de zwaarbelaste spieren van de nek, schouders armen en rug.

Hot stone massage

Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en opgewarmde, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

Cupping massage

Cupping Massage is een prachtige Oosterse zuigtechniek waarbij cups op een geoliede huid worden geplaatst en daarna rustig over het lichaam worden geschoven. De huid en verklevingen worden los gezogen, de doorbloeding wordt sterk gestimuleerd en giftstoffen worden naar de oppervlakte gebracht vanuit de diepere weefsels.

Door de goede doorbloeding zal het bindweefsel zachter worden en zullen spierknopen veel makkelijker oplossen. Ook worden afvalstoffen en bloedstagnaties in de spieren naar de oppervlakte getrokken en kunnen blokkades opgeheven worden.

Cupping wordt vaak ingezet bij schouder/nekklachten, stress hoofdpijn, migraine of ander spier gerelateerde klachten. Cupping heeft positief effect op heel veel gebieden, zoals de huid, spieren, gewrichten, spijsvertering en zenuwstelsel.

Rugmassage combinatie hot stone

Deze bijzondere massage is een combinatie van de hot stone massage en de traditionele ontspanningsmassage. Warmte, etherische olie, stenen en handen versterken elkaar en bieden een heerlijke massage.

Magnesium massage

Magnesium is een mineraal in je lichaam waar 80 % van de wereldbevolking tekort aan heeft. En dat terwijl wij het zo hard nodig hebben. Het grote voordeel van de toepassing via de huid ligt in de mogelijkheid om acute problemen lokaal te behandelen. Denk hierbij aan spierkrampen, spierpijnen, rusteloze benen of artrose

Guasha therapie

Guasha is een eeuwenoude schraaptechniek uit Azië, die wordt gebruikt bij tal van klachten. Het doel is de energie en bloed goed te laten stromen, om zodoende de balans in het lichaam te herstellen. Een van de grootste oorzaken van alle klachten en ziekten zijn afvalstoffen. Deze afvalstoffen krijgen we binnen via ons voedsel, maar ook door stress, spanning, milieuvervuiling, elektro smog ( tv, computer, enz.) medicatie, roken, alcohol enz. Bij de behandeling wordt een speciale guasha olie op de huid gebracht. De olie bestaat uit diverse Chinese kruiden. Elk kruid heeft zijn eigen werking ( ontspanning, ontgiften, warmte enz. )

Op de plaats waarop de olie is aangebracht wordt met een speciale schraper de huid geschraapt. Door de druk van de schaper op de huid ontstaat een soort “zuiging” onder de huid in het bindweefsel. Deze zuiging zorgt ervoor dat gestagneerd intercellulair vocht naar de oppervlakte beweegt en de toxische resten ( de afvalstoffen) meeneemt. Tegelijkertijd vindt er een doorstroming plaats van vers zuurstofrijk vocht, rijk aan voedingstoffen, waardoor cellen revitaliseren.

De huid word rood en op plaatsen waar afvalstoffen zijn, verschijnen “bloeduitstortingen” in de huid variërend van diep rood tot paars. Aan de kleur kan men zien of het een recente- of chronische stagnering is. Om het lichaam optimaal te reinigen/te ontgiften zijn meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is afhankelijk van o.a de aard van de klacht, hoelang de klacht er al is, je conditie, de kleur van de plekken die bij de eerste behandeling tevoorschijn komt en de reactie van het lichaam.

Contact

Massage Bijdehand
Boogsehof 30
6909 CZ Babberich
Telefoonnummer: 0634331792
email: info@massagebijdehand.nl
KVK: 80144381

Footer Logo

Openingstijden

Maandag 09.30 - 13.00 / 19.00 - 22.00
Dinsdag 09.30 - 13.00 / 19.00 - 22.00
Woensdag 09.30 - 13.00 / 19.00 - 22.00
Donderdag 09.30 - 13.00 / 19.00 - 22.00
Vrijdag gesloten